Ride, camp and be free

Good vibes only!

De Volkswagen Bus


Algemeen

Kate Camperbus is inmiddels ruim 40 jaar oud maar ziet er nog prachtig uit! De karakteristieke wit-oranje lak, een handig pop-up dakje en de band voorop maken het helemaal af. Uiteraard wordt de bus goed onderhouden zodat je zonder zorgen op pad kunt. De bus is all-risk verzekerd en heeft pechhulp in heel Europa. 

In de bus vind je voorin 2 stoelen (met driepuntsgordels) en achterin een driepersoons bank (met heupgordels). Deze bank kan je neerklappen tot tweepersoonsbed. Verder vind je er een keukentje met stromend water, koelbox (220v en 12v) en 2-pitsgasfornuis. Daarnaast is er uiteraard nog wat opbergruimte om je eigen spullen mee te kunnen nemen. 

Als je Kate huurt dan geniet je optimaal van je 'eigen' bus! Je kan gaan en staan waar je wilt en trekt volop bekijks. Nog een voordeel is dat er geen reclame oid op staat, gegarandeerd mooie foto's dus! Omdat het echt even je eigen bus is vragen ook om bijv. de bandenspanning en oliepeil in de gaten te houden, just to be sure.


 • Trouwauto
  Trouwauto
 • Camper
  Camper
 • Bus
  Bus
 • Trouwauto
  Trouwauto
 • Camperbus
  Camperbus
 • Interieur
  Interieur
 • Volkswagen bus
  Volkswagen bus

  

Inventaris

Als je op roadtrip gaat dan heb je natuurlijk wat spullen nodig, onderstaande zaken zitten standaard bij de huurprijs inbegrepen: 
- Volledig servies voor 4 personen (borden, kommen, bestek, bekers, bier/frisglazen, wijnglazen)
- Keukengerei (pannen, snijplank, spatels, blikopener, afwasteil, afwasborstel, etc)
- Gasfles om op te koken. 
- Een buitentafel met 2 stoelen en 2 krukjes. 

Extra's

Behalve de standaard inventaris hebben we ook wat extra's die je er naar keuze bij kunt huren.
- Bustent 
Als je langer op één plek blijft staan is een bustent natuurlijk erg lekker. Het geeft net wat meer ruimte en comfort dan alleen de bus. 

- Porta potti 
Ideaal als je 's nachts liever niet over de camping heen gaat.

- Aanhangertje, afsluitbaar met slot 
De aanhanger heeft een afmeting van 120x90x45 (lengte x breedte x hoogte), exclusief dissel en banden. De aanhanger is natuurlijk makkelijk om extra spullen mee te kunnen nemen. 

- Bedlinnen, handdoeken en theedoeken 
Wil je gewoon compleet op reis dan is dit natuurlijk mogelijk, we geven al het linnengoed mee zodat je zo op pad kan!

- Gevulde koelbox
De koelbox is in principe leeg als je de bus komt ophalen, maar we kunnen deze ook alvast vullen met heerlijke producten zodat je meteen een goede start maakt en kan gaan genieten! Afhankelijk van de reden van huur vullen we deze met lekkernijen voor onderweg, op de camping of iets toepasselijks om jullie speciale dag te vieren!