Ride, camp and be free

Good vibes only!

De Volkswagen Bus


Algemeen

Kate Camperbus is inmiddels ruim 40 jaar oud maar ziet er nog prachtig uit! De karakteristieke wit-oranje lak, een handig pop-up dakje en de band voorop maken het helemaal af. Uiteraard wordt de bus goed onderhouden zodat je zonder zorgen op pad kunt. De bus is all-risk verzekerd en heeft pechhulp in heel Europa. 

In de bus vind je voorin 2 stoelen (met driepuntsgordels) en achterin een driepersoons bank (met heupgordels). Deze bank kan je neerklappen tot tweepersoonsbed. Verder vind je er een keukentje met stromend water, koelbox (220v en 12v) en 2-pitsgasfornuis. Daarnaast is er uiteraard nog wat opbergruimte om je eigen spullen mee te kunnen nemen. 

Als je Kate huurt dan geniet je optimaal van je 'eigen' bus! Je kan gaan en staan waar je wilt en trekt volop bekijks. Nog een voordeel is dat er geen reclame oid op staat, gegarandeerd mooie foto's dus! Omdat het echt even je eigen bus is vragen ook om bijv. de bandenspanning en oliepeil in de gaten te houden, just to be sure.


Trouwauto
Trouwauto
Camper
Camper
Bus
Bus
Trouwauto
Trouwauto
Camperbus
Camperbus
Interieur
Interieur
Volkswagen bus
Volkswagen bus

  

Inventaris

Als je op roadtrip gaat dan heb je natuurlijk wat spullen nodig, onderstaande zaken zitten standaard bij de huurprijs inbegrepen: 
- Volledig servies voor 4 personen (borden, kommen, bestek, bekers, bier/frisglazen, wijnglazen)
- Keukengerei (pannen, snijplank, spatels, blikopener, afwasteil, afwasborstel, etc)
- Gasfles om op te koken. 
- Een buitentafel met 2 stoelen en 2 krukjes.